3’s top 10 over mest solgte mobiler i juli

I juli måned har iPhone Xs byttet plads med søstermodellen Xr på teleselskabet 3’s liste over de mest solgte mobiler, ligesom Huaweis supermodel Huawei P30 Pro er tilbage i topform. På teleselskabets liste over mest solgte high-end-tilbehør er de populære minikameraer fra DJI Osmo rykket fem pladser op siden sidste måned.

Flagskibet P30 Pro fra den kinesiske smartphone-producent Huawei har siden lanceringen i marts måned været at finde på listen over de mest solgte mobiler hos teleselskabet 3. Telefonen røg et par pladser ned, efter USA’s præsident forbød amerikanske selskaber som Google at handle med selskabet. I juli er Huaweis supermodel dog tilbage i flot form med en fjerdeplads på listen, hvor Apple stadig sidder solidt på de øverste pladser.

”Huawei har skabt et produkt, der matcher førsteklasses kamerateknologi med lækkert design og en skarp pris. Samtidig er det efterhånden blevet slået godt fast, at alle Huawei-produkter, der allerede er solgt, eller som ligger på lager, fortsat vil kunne benytte Googles services og vil blive opdateret med bl.a. sikkerhedsbeskyttelse. Det har ført til en ro blandt forbrugerne, som vi nu kan aflæse på listen,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Kamera er favorit på ferien

Huawei P30 Pro har vundet flere priser for sit kamera, og det er måske ikke en tilfældighed, at telefonen hitter i sommerperioden. På listen over det mest populære high-end-tilbehør har minikameraerne fra DJI Osmo også taget et højdespring fra en tiendeplads i juni måned til en femteplads i juli.

”DJI Osmos kameraer er udviklede til at give stabile optagelser uden rystelser, og derfor er de perfekt egnede til en ferie på farten. Under Roskilde Festival så vi, at Instagram var den app, der trak allermest data i vores netværk. Det vidner om, at det er vigtigere end nogensinde før at kunne forevige de bedste øjeblikke og dele dem med vennerne og familien derhjemme. Naturligvis i topkvalitet,” siger David Elsass.

Top 10 solgte mobiler i juli 2019

 1. iPhone Xs
 2. iPhone 7
 3. iPhone Xr
 4. Huawei P30 Pro
 5. iPhone Xs Max
 6. iPhone 8
 7. OnePlus 7 Pro
 8. Samsung Galaxy S10
 9. Samsung Galaxy S10 Plus
 10. Samsung Galaxy A40

Top 10 solgte mobiler i juni 2019

 1. iPhone Xr
 2. iPhone 7
 3. iPhone Xs
 4. iPhone 6S
 5. iPhone Xs Max
 6. OnePlus 7 Pro
 7. iPhone 8
 8. Huawei P30 Pro
 9. Samsung Galaxy S10
 10. Samsung Galaxy S10 Plus

Top 10 solgte high-end tilbehør i juli 2019

 1. Apple Airpods
 2. Apple Watch
 3. Samsung Galaxy Watch
 4. Marshall-højtalere
 5. DJI-kameraer
 6. Beoplay-høretelefoner
 7. Samsung Galaxy Buds
 8. Apple TV
 9. Marshall-høretelefoner
 10. Apple Pencil

Top 10 solgte high-end tilbehør i juni 2019

 1. Apple Airpods
 2. Apple Watch
 3. Samsung Galaxy Watch
 4. BeoPlay-høretelefoner
 5. Marshall-højtalere
 6. Samsung Galaxy Buds
 7. Apple TV
 8. Libratone-højtalere
 9. Apple Pencil
 10. Dji Osmo-kameraer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *