Mobil og Tele nyheder

Mobildækning på sommerens musikfestivaler

Danskerne elsker at dele gode oplevelser med hinanden på mobiltelefonen. Derfor skruer Telenor både op for mobildækningen ved over 30 af sommerens festivaler og tilbyder på fire af de største festivaler desuden smartphone-folket mulighed for et ekstra batteri, så telefonen ikke går død, lige når man skal sende koncertbilledet til vennerne.

Telenor lancerer fri tale for fuld musik

Med Telenors nye mobilpakker får kunderne fri tale og fri sms/mms. Solide datapakker og adgang til den anmelderroste musiktjeneste WiMP er også inkluderet. Skulle man løbe tør for data, kan man med få klik på telefonen købe en ekstra datapakke.

Telenor styrker sin Brand & Marketing division

Telenor forstærker nu sit fokus på Brand & Marketing. Adm. direktør Marek Slacik oprettede i marts måned en Brand & Marketing division, som Lenka Rosolova siden har været fungerende direktør for. Nu udpeges hun så formelt som chef for Brand & Marketing. Lenka Rosolova kommer fra Prag og flytter til Danmark med sin familie.

Lenka Rosolova er blevet udnævnt til direktør med ansvar for Telenor’s Brand & Marketing division.

Bedre mobildækning på vej til hele Danmark

I nat blev der i Aalborg taget hul på et danmarkshistorisk projekt, der skal sikre bedre mobildækning over hele Danmark. I nat har Telenor og Telia nemlig splejset 3G-netværkene sammen i Aalborg centrum og dermed på én nat skabt en dækningsforbedring, der normalt ville tage tre til fem år at opnå. Lignende dækningsforbedringer er på vej til hele Danmark.

Bedre mobildækning på vej til hele Danmark

I nat blev der i Aalborg taget hul på et danmarkshistorisk projekt, der skal sikre bedre mobildækning over hele Danmark. I nat har Telenor og Telia nemlig splejset 3G-netværkene sammen i Aalborg centrum og dermed på én nat skabt en dækningsforbedring, der normalt ville tage tre til fem år at opnå. Lignende dækningsforbedringer er på vej til hele Danmark.

Telenor bygger Danmarks stærkeste netværk

Det har været et travlt første kvartal for Telenor med åbning af 4G-netværk samt lancering af en ny strategi med fokus på at belønne de eksisterende kunder. Det finansielle resultat for årets første kvartal viser, at indtjeningen forsat er under pres på grund af den intense konkurrence.

Lycamobile i MVNO-aftale med TDC

Det internationale mobileselskab  Lycamobile har indgået en såkaldt MVNO-aftale med TDC. Det betyder, at  Lycamobile fremover vil benytte TDC’s mobilnet i Danmark som platform til at vokse på markedet for international mobiltelefoni i Skandinavien, hvor  Lycamobile i forvejen også har en MVNO-aftale i Sverige.

Erfarne folk bag nyt mobilselskab giver kunderne mulighed for medejerskab

En gruppe iværksættere med tidligere Sonofon folk i spidsen står bag nyt mobilinitiativ med navnet ”Sonomio".

Selskabet tilbyder nu interesserede investorer og kommende kunder at købe aktier i selskabet, der forventes at gå i luften i august 2010. Sonomio skal nemlig i høj grad give kunderne medejerskab og indflydelse og tilbyde markedet de letforståelige mobilprodukter til gennemsigtige priser, som længe har været efterlyst af forbrugerorganisationer, forbrugere og politikere.

3 har Danmarks bedste mobile bredbåndsnetværk

TDC annoncerer i dag med brask og bram, at selskabet har overhalet 3 – og om en måned overtager førerpositionen på mobilt bredbånd. Men TDC har gjort regning uden vært. Fakta er, at selskabet fortsat halter bagefter 3 på det mobile bredbånd med både dårligere dækning og lavere hastighed. Den maksimale hastighed i TDC’s netværk er fortsat 7,2 Mbit/s, en hastighed som 3 indførte i 2007.

De schweiziske konkurrencemyndigheders afvisning af fusionen mellem Sunrise og Orange vil skade det schweiziske telemarked

De schweiziske konkurrencemyndigheder har informeret France Telecom S.A. og TDC A/S om, at den plan-lagte fusion af deres respektive datterselskaber, Orange og Sunrise, er blevet afvist.

France Telecom og TDC er skuffede og overraskede over beslutningen, da begge parter er overbeviste om, at sammen-lægningen ville have gavnet de schweiziske forbrugere. Uden sammenlægningen vil Swisscom kunne fast-holde sin dominerende position på det schweiziske telemarked.

Udgiv indhold