“Handle without care”: Nokia introducerer Nokia 3720 classic, den mest hårdføre mobiltelefon til dato

Nokia introducerede i dag den nye Nokia 3720 classic, en IP-54 certificeret mobiltelefon designet til at afvise vand, støv og stød. Nokia 3720 classic følger i fodsporene på Nokias super populære ‘håndværker”-telefoner fra tidligere. Den er omsluttet af holdbare materialer og er dermed fuldkommen forseglet for at beskytte telefonens elektronik. Nokia 3720 forventes i handlen i løbet af denne sommer til en forventet salgspris på omkring 125 EURO eksklusiv moms og uden eventuelle tilskud.

“Uanset om du bruger den på stranden eller på en støvet byggeplads er Nokia 3720 classic blevet specielt bygget til at modstå vandsprøjt, stød og fald,” siger Niels Kjelstrup, Produktchef Nokia Danmark.” Nokia 3720 classic er hård på ydresiden og yderst funktionel på indersiden – et perfekt valg for folk, der gerne vil have en langtidsholdbar og pålidelig mobiltelefon til ethvert miljø og alle slags omgivelser.”

Nokia 3720 classic er lavet i forseglet, vandtæt design og holdbare materialer i en ang række forskellige farver. Battericovereret, der beskytter både batteriet og telefonens indre, er lukket med en skrue, så den bekymringsfrit kan bruges i våde, støvede og mudrede omgivelser.

Som forventet tilbyder Nokia 3720 classic også en exceptionel batteriydeevne samt en LED-lommelygte, så den udnytter den ru overflades gode greb. Derudover indeholder salgspakken Nokia Maps, som kommer præinstalleret på et 1 GB microSD hukommelseskort og en stor og klar 2.2 tommer skærm, der er perfekt, når man skal følge ruten selv i uvant terræn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *