3 Danmark opnår positivt resultat

3 Danmark har nu nået endnu en økonomisk milepæl, da virksomheden i august opnåede et positivt resultat på EBIT-niveau.

Virksomhedens fortsatte vækst skal ses i lyset af en støt voksende kundebase og stor  fokus på omkostningerne.”Vi har nået endnu en milepæl i 3 Danmark og følger fortsat den plan, vi har lagt med vores ejere.

Vi sagde, at vi ville blive positive på EBIT-niveau på kontinuerlig månedsbasis i 2009 – og det mål har vi nået nu,” siger Morten Christiansen, CEO, 3 Danmark. EBIT er virksomhedens resultat før renter  og skat. 3 i Sverige opnåede positivt resultat på EBIT-niveau i juni i år.”Der bliver talt og skrevet meget om den finansielle krise. Når vi alligevel formår at skabe kontinuerlig vækst og positive resultater måned for måned, skyldes det vores teknologiske forspring, fokus på kundens behov og en effektiv organisation,” siger Morten Christiansen.2009 har været et rigtigt godt år for 3 både i Danmark og Sverige, ikke mindst takket være den øgede opmærksomhed på mobilt bredbånd. 3 er i dag det eneste teleselskab i Danmark, der tilbyder mobilt bredbånd med
hastigheder op til en nominel maksimumhastighed på 21 Mbit/s. Flere medier har foretaget omfattende tests af mobilt bredbånd, og hver gang er 3 løbet med sejren.