3 fyrer op under det mobile bredbånd.

Som den første operatør i Danmark har 3 nu skruet op for hastigheden på det mobile bredbånd til 14,4 Mbit/s i 80 % af netværket. Hastighedsforøgelsen vil i første omgang betyde en kapacitetsforbedring for kunderne.

3 øger nu kapaciteten i sit netværk ved at skrue den teoretiske maksimumhastighed op til 14,4 Mbit/s i 80 % af netværket. Den højere hastighed betyder, at mange mobile bredbåndskunder vil opleve, at hastigheden på deres eksisterende abonnement bliver højere.

”Vi har Danmarks bedste 3G-netværk og høje ambitioner om fortsat at opretholde vores forspring i forhold til konkurrenterne. Derfor er vi naturligvis stolte af, at vi nu som den første operatør har skruet en betydelig del af netværket op til 14,4 Mbit/s , som er det næste hastighedstrin på det mobile bredbånd,” siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef i 3 Danmark.

Når den højere hastighed i første omgang udelukkende vil komme kunderne til gode i form af en forbedret kapacitet i netværket, skyldes det, at der endnu ikke findes hardware på markedet, der understøtter de høje hastigheder. Den nye hardware kommer formentlig på markedet i løbet af foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *