3 hylder fremtidens stjerner

Ved et stort awardshow 24. oktober på Hilton Copenhagen sætter teleselskabet 3 navn på fremtidens stjerner. I stedet for se tilbage på fortidens præstationer skuer 3 fremad og belønner de talenter, som står på tærsklen til et større gennembrud. Under titlen 3Forward uddeles seks forskellige priser i kategorier som f.eks. musik, nyheder og comedy, og samtidig uddeler 3 en særlig pionerpris. Værter ved 3Forward er Adam Duvå Hall og Camilla Ottesen.

Med 3Forward ønsker 3 at sætte fokus på den underskov af talenter, som præger dansk kultur- og medieliv, men som sjældent står på podiet ved de traditionelle prisuddelinger. De nominerede skal være up-and-coming talenter. Det kan være en talentfuld person eller gruppe af personer, som allerede har markeret sig særligt positivt, og som efter dommerpanelets vurdering står over for at bryde igennem inden for de næste 12 måneder.

Seks dommerpaneler med i alt 18 medlemmer nominerer morgendagens talenter til 3Forward. Dommerne er udvalgt på baggrund af deres ekspertise og indsigt i de enkelte kategorier. Det gælder f.eks. redaktør Peter Ramsdal fra musikmagasinet Gaffa, spilanmelder Thomas Vigild fra Politiken, standup komiker Uffe Holm, anmelder Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet, udviklingsredaktør Susanne Funder-Mikkelsen fra TV2 og tv-værten Caroline Boserup.

”Med 3Forward giver vi fremtidens stjerner inden for kultur- og medieliv en velfortjent hyldest. Og vi håber, at vi med dette skulderklap kan give talenterne et lille skub fremad i karrieren. Talentmassen er stor, og jeg er overbevist om, at det bliver en række værdige vindere. Det er nemlig talenternes erfarne kolleger i branchen, som nominerer og i sidste instans vælger vinderne,” siger Morten Christiansen, ceo, 3 Danmark.

Med 3Forward belønnes de nye stjerner inden for seks kategorier: Musik, Spil, Comedy, Film, TV og Nyheder. Kategorierne er udvalgt efter indholdskategorierne på Planet3, der er 3’ s mobile indholdsplatform. Endelig har 3 indstiftet en ny pris, der er uafhængig af kategorier. Prisen kaldes Pionerprisen og uddeles til en person, virksomhed eller organisation, som har brudt de etablerede mønstre og er gået forrest i udviklingen inden for sit felt.

” 3 har været en pioner inden for den nyeste generation af mobiltelefoni og mobilt bredbånd i Danmark. Vi kender til det at kæmpe og vil derfor gerne være med til at anerkende andre, der har gået nye veje og har ændret ved konventionerne inden for et givent område. Og hvis vi kan bidrage til, at det lykkes at bryde igennem, så vil det være en stor tilfredsstillelse,” siger Morten Christiansen.

3Forward priserne uddeles ved et storslået show, som finder sted fredag 24. oktober kl. 20 på Hilton Copenhagen ved Københavns Lufthavn i Kastrup. Her vil 250 særligt indbudte gæster overvære uddelingen af priserne og et show med både nuværende og kommende stjerner. Prisuddelingen afsluttes med et brag af en fest.