3 klar med nyt data-abonnement

3 introducerer nu et længe ventet mobil-abonnement til de brugere, der har et særligt højt dataforbrug. Det nye abonnement, kaldet Mi3G, giver kunder med hang til funktionsspækkede 3G-mobiler det fulde udbytte af Danmarks bedste 3G-netværk.

I anden halvdel af 2008 voksede efterspørgslen på 3G-mobiltelefoner i lækkert design, med touch screens og fokus på data eksplosivt i Danmark. Men for at få det maksimale ud af disse funktionelle vidundere, skal man have adgang til et hurtigt og bredt dækkende datanetværk. 3 har det seneste halve år oplevet en bemærkelsesværdig stor efterspørgsel på et abonnement, der tilgodeser netop disse mobiler og har derfor udviklet abonnementet Mi3G.

”Vi har fået rigtigt mange henvendelser fra brugere, der har købt mobiltelefoner med fokus på funktioner som fx mail og websurfing, som nu ønsker at skifte til vores 3G-netværk, så de kan få det fulde udbytte af funktionaliteten. Derfor præsenterer vi nu Mi3G, der er skræddersyet til brugere med et højt dataforbrug,” siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef i 3 Danmark.

Mi3G inkluderer fri data*, fri SMS, fri MMS samt 300 minutters taletid og en efterfølgende minuttakst på 60 øre for 399 kr. om måneden. Derudover får brugerne adgang til Danmarks højeste hastighed og bedste dækning. Abonnementet sælges som et såkaldt sim-alone, hvilket vil sige uden mobiltelefon.

Mi3G kan købes fra d. 22. januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *