3 og Kræftens Bekæmpelse slukker solariet

3 og Kræftens Bekæmpelse slukker solariet

Nu kan du give et bidrag til kampen mod kræft via din 3Mobil. I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse kører 3 en kampagne i hele december måned, hvor hele overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse. Du kan bidrage ved at hente cool indhold på 3’s mobilportal, Planet 3.

Kræftens Bekæmpelse kører lige nu kampagnen “Sluk Solariet”, der fokuserer på risikoen for at udvikle modermærkekræft når man bruger solarium. I den forbindelse har 3 samlet en række digitale lækkerier på Planet 3, fx wallpapers og ringetoner fra kunstnere som Trolle//Siebenhaar, Mani Spinx og Nordstrøm. Alle de gode sager sælges til halv pris og 3 har sammen med kunstnerne doneret overskuddet til ”Sluk Solariet”-kampagnen”.

I disse mørke og kolde tider kan mange blive ekstraordinært fristede til at tænde solariet, og hensigten med Kræftens Bekæmpelses kampagne er at informere om solariets skadelige virkninger. På Planet 3-kampagnen “ Sluk Solariet”, kan du hente underholdning og indhold, samtidig med at du støtter et godt formål og måske selv bliver lidt klogere.

”Vi synes, det er et godt formål og vil derfor gerne støtte budskabet og kampagnen fra Kræftens Bekæmpelse. Det er oplagt at formidle budskabet via Planet 3. ”Sluk Solariets” målgruppe er de 15-25 årige, og vi har mange kunder i den aldersgruppe, der er flittige brugere af Planet 3. Med den nye kampagne kan man både blive lidt klogere på solariets bivirkninger og være med til at støtte arbejdet mod kræft,” siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef i 3.

I kampagneperioden koster alle ringetoner 10 kr. og overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Udover ringetoner kan man helt gratis få fingrene i tracket ”Lad det stege”, der er specialproduceret til ”Sluk Solariet”-kampagnen af KNA Connected. Derudover er der gratis wall papers og links til Kræftens Bekæmpelses lommefilm, som er små film produceret særligt til mobilen.

3 og Kræftens Bekæmpelse slukker solariet