France Telecom og TDC underskriver endelig aftale om at fusionere Orange Schweiz og Sunrise

France Telecom og TDC har i dag underskrevet den endelige aftale om at sammenlægge deres respektive schweiziske datterselskaber Orange og Sunrise, efter at den såkaldte confirmatory due diligence er afsluttet.

Aftalen er konsistent med de vilkår, der blev offentliggjort i forbindelse med annonceringen af handlen 25. november 2009, og bekræfter de to parters plan om at skabe en stærk, alternativ leverandør at teleydelser i Schweiz.

Fusionen afventer nu godkendelse af de schweiziske konkurrence- og regulatoriske myndigheder. Fusionen forventes at være endelig afsluttet i løbet af andet kvartal 2010.

Gervais Pellissier, viceadm. direktør og finansdirektør hos France Telecom, udtaler:

“Jeg vil gerne fremhæve det glimrende samarbejde mellem TDC og France Telecom i denne transaktion, som har sikret, at vi kunne færdiggøre denne aftale. Fusionen understreger France Telecoms langsigtede intentioner om at tilbyde de schweiziske kunder høj kvalitet og innovative løsninger.

Jesper Ovesen, koncernfinansdirektør hos TDC, udtaler:

“Fusionen skaber en stærkere og mere effektiv operatør på det schweiziske marked. Vi er meget tilfredse med det fremtidige samarbejde med France Telecom i Schweiz, og vi ser frem til at kunne skabe yderligere værdi til vores aktionærer.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *