Lycamobile i MVNO-aftale med TDC

Det internationale mobileselskab  Lycamobile har indgået en såkaldt MVNO-aftale med TDC. Det betyder, at  Lycamobile fremover vil benytte TDC’s mobilnet i Danmark som platform til at vokse på markedet for international mobiltelefoni i Skandinavien, hvor  Lycamobile i forvejen også har en MVNO-aftale i Sverige.

“Vi er glade for at kunne offentliggøre aftalen med TDC, som er vores seneste MVNO-aftale. Danmark er et spændende marked for  Lycamobile, og vi ser frem til at kunne tilbyde danske forbrugere mobiltjenester med lave omkostninger og høj kvalitet,” siger Milind Kangle, CEO, Lycamobile.

Aftalen med TDC betyder, at  Lycamobile med sine over seks millioner aktive sim-kort er Europas største MVNO-baserede mobilselskab. Det vil sige, at Lycamobile ikke har en fast base med eget mobilnet i noget bestemt land, men via såkaldte MVNO-aftaler i foreløbig otte europæiske lande er i stand til at markedsføre præcis de samme tjenester i alle landene på  Lycamobiles eget tekniske setup.

Lycamobile har særligt fokuseret sin forretning på etniske kundegrupper og er allerede begyndt at markedsførte sin Pay As You Go-tjeneste i Danmark, som blandt andet giver adgang til billige internationale samtaler både til mobiltelefoner og fastnettelefoner.

”Vi er glade for at have indgået aftalen og glæder os til at støtte  Lycamobile i at levere service til det etniske marked. Hermed får TDC jo en stærkere kob-ling til det etniske segment, som  Lycamobile er kendt for at nå godt ud til,” siger vicedirektør Ole Hvelplund, chef for TDC Wholesale.