Telia indgår treårig aftale med REMA 1000

Telia har indgået en treårig aftale med den store detailhandler REMA 1000 Danmark og er dermed totalleverandør på al kommunikation i REMA 1000 Danmark. Telia bød ind med et fordelagtigt tilbud, der gjorde, at REMA 1000 valgte Telia.

”Vi har været ude i en stor udbudsrunde, hvor vores tidligere leverandør også var inde over. Telia tilbød en løsning, som både prismæssigt og fremtidsrettet matchede vores behov og ønsker. Telia har den samme simple og gennemskuelige indgangsvinkel til ting som os, hvilket gør, at de netop kunne udbyde en løsning, som dækker vores behov”, siger Lars Ruben Hansen, it-chef hos REMA 1000 Danmark.

Peter Krogsgaard, salg- og marketingdirektør i Telias mobilforretning glæder sig over aftalen:

”Jeg er sikker på, at vi fik aftalen i hus, fordi vi tilbød REMA 1000 den helt rigtige løsning – ét samlet tilbud på al kommunikation i forhold til både telefoni og dataløsninger. Dermed er REMA 1000 endnu én blandt store detailhandlere, der vælger Telia som både tele- og dataudbyder. I Telia lytter vi til virksomhedernes behov, og tilbyder dem fleksible og brugervenlige løsninger, som

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *