mobilbox.dk Xiaomi udvider Mi 11

Xiaomi udvider Mi 11 serien med tre nye varianter

Xiaomi udvider Mi 11 serien med tre nye varianter

mobilbox.dk Xiaomi udvider Mi 11
Xiaomi udvider Mi 11

Xiaomi har i dag annonceret lanceringsdato og pris for tre nye smartphones i sin premium serie Mi11 og bekræftet, at Mi 11i, Mi11 Lite 5G og Mi 11 Ultra kommer til salg på alle nordiske markeder fra den 19. maj. Desuden er det fra i dag muligt at forudbestille Mi 11i og Mi11 Lite hos udvalgte operatører og butikker i hele Norden. Alle telefonerne understøtter 5G.

Mi 11i er en højt ydende smartphone der fra inderst til yderst emmer af premium – undtagen når det handler om prisen. Prisen starter fra 4.990 DKK og Mi 11i kommer med den seneste, mest kraftfulde Qualcomm Snapdragon 888 processor, en 6,67 tommer E4 AMOLED skærm, dual Dolby Atmos højtaler og et kraftfuldt 4.250 mAh batteri med hurtig opladning.

Hovedkameraet har tre linser; En 108 megapixel hovedlinse, en ultra vidvinkel linse, der rækker 119° og en makrolinse.  Kameraet gengiver glimrende detaljer ved fotografering under svagt lys.

Vi har høje forventninger til modtagelsen af Mi 11i herhjemme. Modellen kombinerer en attraktiv pris med et slankt og eksklusivt design, overlegen hardware og uovertruffen skærm, lyd og kamera – alt i én pakke, som vi mener ikke tidligere er set herhjemme til dette prisniveau, siger Xiaomi’s danske landechef Musa Akin.

Mi 11 Lite 5G er både en høj-kvalitets smartphone og et fashion statement. Med sit ultratynde design og attraktive farvevalg kommer Lite med en stærkt 6,5 tommer skærm, 10-bit TrueColor og 1,07 milliarder farver.  Modellen har en helt ny Snapdragon 732G processor og et 64 Mega pixel tredobbelte kamerasystem sammen med et 20 MP frontkamera – begge kommer med Night mode, således at nattens selfier også bliver perfekte.  Tykkelsen er holdt nede på 6,81 millimeter, vægten holder sig på 159 g. Prisen har også været på kur og er 2990DKK

Vores filosofi er at det skal være muligt for alle at finde en Xiaomi telefon, der på alle niveauer giver mening for den enkelte – uden at gå på kompromis med design, ydeevne eller pris. Mi 11 Lite 5G opfylder alle disse parametre, siger Musa Akin.

mobilbox.dk Xiaomi udvider Mi 11
Xiaomi udvider Mi 11

Mi 11 Ultra er Xiaomi’s bud på next-gen teknologi – specielt hvad angår kamerateknologi.  Det er den første model på markedet med Samsung’s GN2 store kamerasensor, og den har opnået den højeste score nogensinde af DXOMARK.  Med sin 6,81 tommer AMOLED skærm med 3200×1440 opløsning, dual Harman Kardon højttaler, ultrahurtige trådløse opladning af 5,000 mAh batteriet (fra 0 til 100% på 36 minutter) og en eksklusiv keramisk bagside, afspejler modellen kvalitet i enhver henseende. Mi 11 Ultra kommer i begrænset antal til Norden og priserne starter fra 9490 DKK.

Mi 11Ultra er mere end en flagship model for Xiaomi – den afspejler vores forestilling om, hvad fremtiden bringer, og er fyldt til randen med nyskabende teknologi, der bliver morgendagens standard. Vi er meget stolte og glæder os til at introducere den for nordiske forbrugere, siger Musa Akin.

mobilbox.dk Xiaomi udvider Mi 11
Xiaomi udvider Mi 11

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *