Opdag og oplev Nokias personaliserede løsninger

Ved Nokias Connection event, som afholdes i Singapore i dag demonstrerer Nokia sit engagement i at udnytte styrken i internettet og mobilitet til at give imponerende services og løsninger til brugerne. Nokia præsenterede en række terminaler med løsninger, der kan personaliseres og forbinde mennesker på nye og bedre måder.

Ved åbningsceremonien sagde Executive Vice President and Chief Development Officer Mary McDowell: “Nokia vil skabe en verden, hvor folk kan være forbundet til hinanden og dele det, som betyder mest for dem gennem personaliserede løsninger, der passer til deres situation. For at nå dertil, driver Nokia en forvandling, både som virksomhed og eksternt, for at opbygge et levende og aktivt miljø og levere relevante og underholdende løsninger til brugerne.”

“Det asiatiske marked har været meget vigtigt for Nokia gennem årene og vil fortsat være en vigtig region for Nokia. De asiatiske forbrugeres iver efter at bruge teknologi gør regionen til et fantastisk sted at introducere nye terminaler og tjenester. Singapore og mange af dets sydøstasiatiske naboer, som er repræsenterede her i dag, vil være blandt de første til at opleve fordelene ved de løsninger, som Nokia præsenterer i fremtiden i takt med, at vi binder verden sammen, så alle kan deltage,” tilføjede Mary McDowell.

Chris Carr, Vice President of Sales i SEAP-regionen, sagde: “Vi er vidner til en spændende udvikling inden for industrien, som er drevet af den hurtige sammensmeltning af internettet og mobilen. Det her sker ikke kun på udviklede markeder, men for alle. Ifølge estimater nåede induistrien, allerede tidligere på året, en milepæl på fire milliarder mobilforbindelser globalt. Den næste vækstfase vil være meget præget af udviklingsmarkeder, inklusive Indonesien, Bangladesh, Sri Lanka og Vietnam. Mange af befolkningerne i disse lande får adgang til internet, information, uddannelse og underholdning på deres første mobil. Nokia spiller en afgørende rolle i denne forvandling.”

Nokia E72 med en omfattende messenger-løsning
Nokia løftede sløret for den nye Nokia E72 – den seneste fuld QWERTY-smartphone. Den giver mobil email og instant messaging direkte fra pakken. Det er en fantastisk enhed for folk, som vil være opkoblet og produktive i både deres personlige og professionelle liv.

Med fundamentet fra den enormt succesfulde E71, bibeholder den senest tilkomne i Nokias E-series-familie de essentielle elementer fra dens forgænger samtidig med, at dens egenskaber er forbedret på flere områder. For første gang vil brugeren kunne sætte enheden op til sin instant messaging-konto, som er leveret af Nokia Messaging. Med bare få trin vil brugeren kunne få forbindelse til deres favorit instant messaging-konto, som for eksempel Yahoo! Messenger, Google Talk, Ovi og mange andre. Nokia E72 forventes at blive sendt på markedet i tredje kvartal 2009.

Kompakt og funktionel Nokia 3710 fold
Nokia præsenterede Nokia 3710 fold, som er en mobil enhed, der balancerer iøjefaldende design og det seneste inden for mobil funktionalitet. Den kompakte Nokia 3710 fold tilfører et personligt præg med et kunstnerisk mønster på coveret. Dens alsidige features er lette at finde og bruge.

Sammen med det store udbud af Ovi sevices bringer Nokia mobilt internet til et voksende antal forbrugere, som vil dele deres minder, se andres minder eller udforske nye tjenester og indhold. Nokia 3710 fold forventes at være tilgængelig på markedet i fjerde kvartal 2009.

Driver innovation sammen med indholdsleverandører og udviklere til Ovi Store
Opbygningen af et solidt forretningsmiljø med indholdsleverandører og tredjeparts udviklere er et nøgleområde for Nokias udvikling af spændende applikationer og indhold til brugerne via Ovi Store. Nokia Forum arbejder tæt sammen med mere end fire millioner udviklere fra hele verden i udviklingen af applikationer til Nokia-enheder.

Repræsentanter for indholdsleverandører såsom Gambit, SPH og tenCube var til stede ved Nokia Connection eventen for at demonstrere deres innovative applikationer, som er udviklet til Nokia og Ovi Store, for pressen og analytikere.

Med Ovi Store kan indholdsleverandører og – udviklere distribuere deres medier og applikationer til millioner af Nokia-brugere og mere end 75 slags forskellige Nokia-enheder. Nokia seneste flagskib, Nokia N97, er den første enhed, som kommer med Ovi Store og tilbyder brugerne nem adgang til applikationer, spil, videoer og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *