Tele-direktører gik på gaden for at møde kunderne

I går gik alle direktører i Telenor på gaden sammen med 400 medarbejdere for at møde kunderne og fortælle dem om virksomhedens aktuelle navneskift fra Sonofon og Cybercity til Telenor.

Det skete:
Lørdag formiddag var 250 medarbejdere – inklusiv hele direktørgruppen – ude i 14 Føtex-butikker i Storkøbenhavn og pakke varer for Føtex-kunderne i Telenor-poser.
Lørdag eftermiddag var 400 medarbejdere på gaden og løse to opgaver: 75 medarbejdere var ude i Telenor-butikker og uddele balloner og vand til kunderne, mens resten gik rundt på centrale steder i København og stillede folk på gaden spørgsmål om deres kendskab og holdning til Telenor.

Baggrunden for eventen er, at Sonofon og Cybercity på mandag den 15. juni skifter navn til Telenor. I den forbindelse er virksomheden meget fokuseret på, at det skal være bedre og lettere at være kunde. Med aktiviteterne vil de gerne vise omverdenen, at de interesserer sig for deres kunder og er klar til at hjælpe dem og gøre en ekstra indsats.

De fleste medarbejdere, der blev sendt på gaden lørdag, har i deres daglige virke ikke direkte kontakt med kunderne: Det var alt lige fra HR- afdelingen til finansfolk og direktører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *