Sund vækst i 3 Skandinavien

Støt voksende kundebase, stigende omsætning og et forbedret EBITDA i 3 Skandinavien er hovedpunkterne i halvårsregnskabet for 1. halvår 2009, som svenske Investor AB, der ejer 40 % af 3 Skandinavien, offentliggjorde i dag. Derudover nåede 3 Sverige en vigtig milepæl med breakeven på EBIT på månedsbasis i juni.

1. halvår af 2009 var præget af fremgang for 3 Skandinavien, der består af 3 Danmark og 3 Sverige. 153.000 nye abonnenter anskaffede sig i årets første halvår enten et mobil- eller et mobilt bredbåndsabonnement hos 3, og dermed endte den samlede kundebase pr. 30/6 2009 på 1.384.000 kunder. Den samlede nettoomsætning for 3 Skandinavien steg med 12 % til 2.768 mio. SEK. Sammenholdt med øget kontrol med omkostningerne resulterede dette i et forbedret driftsresultat (EBITDA), der endte på i alt 133 mio. SEK.

Endvidere nåede 3 Sverige i juni måned et positivt resultat på EBIT-niveau.

”2009 har indtil nu været et rigtigt godt år for 3 i Danmark og Sverige, og det kan vi bl.a. takke den øgede opmærksomhed på mobilt bredbånd for. Flere medier har foretaget omfattende tests af mobilt bredbånd, og hver gang er 3 løbet med sejren. Derudover har vi føjet populære mobiler som Googles Androidbaserede HTC Magic til vores i forvejen brede produktsortiment. Fremadrettet har vi store forventninger til den nye iPhone 3GS, som vi lancerer i løbet af sommeren,” siger Morten Christiansen, CEO, 3 Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *