Surf billigt i EU og Norge med 3

I dag, 1. oktober, lancerer 3 rabatpakken Surf Udland, der gør detvæsentligt billigere for 3’s EazyInternet- og mobilkunder at anvendedatatrafik i alle EU-lande og Norge. Med en pris på kun kr. 12,50 pr.MB har 3 de mest attraktive priser på data i udlandet.

Medmobilt bredbånd og de mange muligheder for datatjenester ogapplikationer på mobilen er danskerne blevet mere mobile og fleksible –og det er oplagt også at udnytte mulighederne, når vi rejser iudlandet. Med 3’s nye datapakke, Surf Udland, bliver det nu billigereat gå mobilt på nettet i EU og Norge. Med Surf Udland betaler man etfast månedligt abonnement på 69 kr. Herefter er prisen pr. MB i EU ogNorge kun 12,50 kr. I Sverige er prisen som altid den samme som iDanmark.

”Mange af vores kunder rejser meget og vil ikkeundvære deres internet, når de er i udlandet. Derfor har viskræddersyet en rabatpakke, der gør det betydeligt billigere at surfe iEU. Vi har valgt også at tilføje Norge i pakken, da det er et hyppigtrejsemål for danskerne både i forbindelse med ferie og forretning,”siger Stine Green Paulsen, kommunikationschef hos 3 Danmark.

Alleredei 2008 satte 3 prisen ned på datatrafik til 20 kr. pr. MB på ettidspunkt, hvor markedsprisen typisk lå mellem 80-100 kr. pr. MB. Åretefter i juli 2009 dikterede EU et fald i engrospriserne mellemselskaberne og det øvrige marked fulgte med. Med rabatpakken SurfUdland har 3 igen de mest attraktive priser på data i udlandet. Prisenfor data i udlandet er fortsat 20 kr. pr. MB for kunder, der ikke hartilkøbt pakken. Det kan betale sig at købe Surf Udland for alle, derbruger 10 MB eller derover i et EU-land om måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *