Telenor lancerer fri tale for fuld musik

Med Telenors nye mobilpakker får kunderne fri tale og fri sms/mms. Solide datapakker og adgang til den anmelderroste musiktjeneste WiMP er også inkluderet. Skulle man løbe tør for data, kan man med få klik på telefonen købe en ekstra datapakke.

Det skal være enkelt og trygt at være mobilkunde. Nu lancerer Telenor en række Fri+ abonnementer, så kunderne ikke behøver tænke på, hvor meget de taler, og hvor mange sms’er og mms’er de sender – fri tale og sms/mms inden for Danmarks grænser er nemlig inkluderet i de nye abonnementer. Prisen på abonnementet bestemmes af, hvor stor en datapakke, kunden ønsker at få med.

”Med vores nye abonnementer er det slut med at bekymre sig om uforudsete mobilregninger. Kunderne kan bare tale løs og sende tonsvis af sms’er og mms’er, uden at det koster ekstra,” siger Mikkel Torsting, der er privatkundedirektør hos Telenor.

Tryghed i dataforbruget

Tal fra Telenors netværk viser, at det mobile dataforbrug stiger til det 50-dobbelte, når en kunde skifter fra en traditionel mobiltelefon til en avanceret smartphone, og derfor skal det selvfølgelig også være trygt at bruge mobildata. De fire nye abonnementer er derfor udstyret med datapakker fra 1 til 20 GB (gigabyte). Hvis kunden er ved at løbe tør for data, får han eller hun direkte besked på telefonen:

”Når kunden har brugt sin datapakke, sender vi en sms med et link til telenor.dk, hvor kunden nemt kan købe en ekstra spandfuld data til resten af måneden,” siger Mikkel Torsting. De nye tillægsdatapakker starter ved 9 kr. for 250 MB (0,25 GB).

Købet af ekstra data er ikke en nødvendighed for at kunne bruge data på telefonen: Hvis kunden har brugt hele sin datapakke og ikke ønsker at købe ekstra data, sker der blot det, at hastigheden på kundens dataforbindelse sættes ned resten af måneden – altså ingen uforudsete ekstraregninger.

For fuld musik

Som noget nyt inkluderer Telenor også fra 3 til 12 måneders adgang til den anmelderroste musiktjeneste WiMP i sine mobilabonnementer. WiMP giver adgang til millioner af sange på mobilen – og selvfølgelig kan musikken også høres på det gode, gamle stereoanlæg ved at forbinde smartphonen med anlægget.

”En smartphone med streamet musik er den nye måde at lytte til musik på. Derfor er det oplagt, at vi nu lægger markedets bedste musiktjeneste ind i vores mobilabonnementer,” siger Mikkel Torsting.

WiMP udmærker sig blandt andet ved at have en dansk musikredaktion, der laver anbefalinger og playlister, eksempelvis med udvalgte kunstnere fra Roskilde og andre af sommerens mange festivaler. WiMP giver også mulighed for at downloade favoritpladerne til offline-brug, så man kan høre den udvalgte musik på sin mobil uden at behøve adgang til internettet. Hvis man tegner sit nye Telenor-abonnement inden for de næste tre måneder, følger WiMP med i alle Telenor Fri+ pakkerne.

Stærkeste netværk nogensinde

De nye mobilabonnementer giver adgang til ”NU”, som er Telenors stærkeste netværk nogensinde. Telenor åbnede i marts for Danmarks største 4G-netværk, der dækker 75 procent af befolkningen med lynhurtigt mobilt bredbånd. Og i maj gik Telenor i gang med at lægge sit 3G-netværk sammen med Telias, hvilket vil betyde forbedret tale- og datadækning over næsten hele Danmark. Når 3G-sammenlægningen er færdig, vil Telenor have Danmarks største 3G-netværk, der med sine 3.900 3G-master (mod 2.400 i dag) vil dække 99 procent af befolkningen med 3G.