3 åbner ny butik i Esbjerg

3 åbner ny butik i Esbjerg

Teleselskabet 3 flytter til nye lokaler på Kongensgade i Esbjerg for at komme tættere på kunderne. Telebutikken åbner fredag den 30. august med ny indretning og et større udvalg af mobiltilbehør. Åbningsdagen markeres med champagne, slush ice og gode tilbud.

Den 28. august kl. 17.30 lukker og slukker 3 sin butik på Kongensgade 75B i Esbjerg. Men teleselskabets kunder i Esbjerg og omegn behøver ikke at fortvivle, for de kan fortsat få lokal mobilassistance hos 3’s medarbejdere. Fredag den 30. august åbner teleselskabet nemlig en ny butik kl. 10 længere oppe ad Kongensgade i nr. 72. 3 har valgt at flytte adresse efter at have oplevet en væsentlig nedgang i trafikken i den vestlige ende af Esbjergs gågade.

”Vi vil rigtig gerne være til stede med en butik i Esbjerg, og derfor er vi glade for, at vi fik muligheden for at flytte tættere på den livlige del af gågaden og dermed sikre god trafik til butikken. Jeg tager hele mit team fra den gamle butik med mig, og vi glæder os til at byde esbjergenserne indenfor i de nye rammer. De vil være indrettet med 3’s nye butikskoncept, som er super flot og har mere plads til en masse lækkert tilbehør som fx covers, højttalere og headset,” siger 3’s butikschef i Esbjerg, Morten Hamann.

Champagne og gode tilbud
3 har 31 butikker i Danmark og servicerer tæt på 1,4 mio. danskere med mobiltelefoni og dataforbindelser via 3G og 4G-mobilnetværk. 3 startede op i Danmark i 2003 og begyndte som det første teleselskab at udrulle et 3G-net. Siden da har 3 som de første introduceret danskerne for en række andre services og tiltag– bl.a. mobil-tv, fri tale-abonnementer, roaming uden ekstra omkostninger i udlandet og esim.

Når den nye butik i Esbjerg åbner fredag kl. 10, vil der være kaffe og croissanter til de morgenfriske, og resten af dagen byder 3 på champagne, popcorn og slush ice til de nysgerrige esbjergensere, der måtte kigge forbi. Har man luret på et 3-abonnement, så tilbyder 3 gratis oprettelse, ligesom der vil være 25% rabat på udvalgt tilbehør under 1.000 kr. Tilbuddene gælder fra åbningsdagen fredag 30. august til og med søndag 1. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *